Fonds kopen

Ratings & Awards

Sinds oprichting in februari 2007 heeft Add Value Fund verscheidende prijzen en awards gewonnen. Onderstaand een overzicht.

 • Tijdens de Morningstar Awards 2021 uitreiking op 23 maart 2021 werd Add Value Fund uitgeroepen tot beste Fonds Aandelen Nederland. Deze eervolle prijs wordt grotendeels toegekend op basis van het rendement over een periode van een, drie en vijf jaar. Daarnaast wordt gekeken naar verschillende risicofactoren en kwaliteitsaspecten. Voor meer informatie klik hier.
 • In een onderzoek (2013 en 2016) van de VEB en Morningstar kwam Add Value Fund naar voren als het meest transparante beleggingsfonds van Nederland. Voor meer informatie klik hier voor het Morningstar en VEB onderzoeksrapport.
 • Tijdens de Lipper Fund Awards 2013 uitreiking op 22 april 2013 werd Add Value Fund uitgeroepen tot beste Fonds in de categorie ′Equity Netherlands′, net als in 2012. Deze eervolle prijs wordt toegekend op basis van het rendement over een periode van drie jaar. Voor meer informatie klik hier.
 • Tijdens de Morningstar Awards 2013 uitreiking op 4 april 2013 werd Add Value Fund uitgeroepen tot beste Fonds Aandelen Nederland. Deze eervolle prijs wordt grotendeels toegekend op basis van het rendement over een periode van een, drie en vijf jaar. Daarnaast wordt gekeken naar verschillende risicofactoren en kwaliteitsaspecten. Voor meer informatie klik hier.
 • Tijdens de vwd CASH Fund Awards 2013 uitreiking op 5 maart 2013 werd Add Value Fund uitgeroepen tot beste Fonds in de categorie ′Equity Netherlands′. Deze eervolle prijs wordt toegekend op basis van het rendement over een periode van vijf jaar. Daarnaast spelen consistentie, risico, alpha en kapitaalbehoud een belangrijke rol bij de beoordeling. Voor meer informatie klik hier.
 • Sinds 30 januari 2013 heeft Add Value Fund een Bronze-rating van Morningstar. Bij deze kwalitatieve fondsanalyse wordt niet alleen gekeken naar het fondsrendement, maar ook naar het beleggingsteam, -proces, -strategie en fondskosten. Klik hier voor het Morningstar researchrapport.
 • Op 31 juli 2012 hebben Hilco Wiersma en Willem Burgers - fondsbeheerders van Add Value Fund - een AAA-rating ontvangen van Citywire, een onafhankelijk ratingbureau uit het Verenigd Koningkrijk. Hiermee behoren zij tot de beste 1% fondsbeheerders van Europa (ruim 6.000). In tegenstelling tot andere ratingbureaus beoordeelt Citywire alleen het persoonlijke 3-jarig track record (risico gewogen) van de fondsbeheerders en niet het beleggingsfonds. Klik hier voor het persbericht en track record van Hilco Wiersma en Willem Burgers.
 • Sinds 10 maart 2010 (3-jarig track record) heeft Add Value Fund de maximale 5-sterrenrating van Mornigstar, een onafhankelijk ratingbureau voor beleggingsonderzoek. Het Fonds behoort daarmee tot de beste 10% beleggingsfondsen in de categorie ′Aandelen Nederland′. Het Fonds was het best presterende beleggingsfonds van de 23 deelnemers in 2012. Klik hier voor het Morningstar fondsrapport.
 • In december 2010 is Add Value Fund door de rubriek OverGeld van De Telegraaf verkozen tot ′Financieel Product van 2010′. De jury, onder leiding van voorzitter prof. dr. Jaap van Duijn, heeft uit 12 genomineerde Add Value Fund uitgekozen als beste financieel product van 2010. De financiële producten - veelal van bekende banken - werden beoordeeld op risico, rendement, en vernieuwing maar ook transparantie en kosten speelden een belangrijke rol. Lees hier het artikel in De Telegraaf.
 • Sinds januari 2011 heeft Add Value Fund een AA-Rating van Standard & Poor′s, één van ′s werelds toonaangevende ratingbureau. Sinds 1 juli 2012 is deze rating vervangen door een Gold Rating, na platina de hoogste rating. Het Fonds behoort hiermee tot de beste 5% beleggingsfondsen ter wereld, waarvan 28 gevestigd zijn in Europa (exclusief UK) en slechts 2 in Nederland. Het Fonds is het best presterende beleggingsfonds van de 39 deelnemers in de categorie ′Nederlandse Aandelen′, zowel ten aanzien van de performance over de afgelopen 3 jaar (peildatum: 26/01/2011) als het gerealiseerde beleggingsresultaat in 2010. Klik hier voor het research rapport, persbericht van S&P, ratingcertificaat of interview op Regio Business Magazine.
 • In april 2011 is Add Value Fund door Thomson Reuters als winnaar verkozen voor de Lipper Fund Awards 2011 in de categorie ′Nederlandse Aandelen′. Het Fonds was het best presterende beleggingsfonds van de 23 deelnemers over een periode van 3 jaar (31/12/2007 t/m 31/12/2010). Klik hier voor de awardcertificaat of interview IEXProfs.
 • In april 2011 is Add Value Fund door het vakblad FiscAlert beoordeeld als financiële aanrader. Iedere maand houdt Vereniging Onafhankelijke Financieele Planners (VOFP) met voorzitter Kapé Breukelaar 4 financiële producten tegen het licht. Het Add Value Fund kreeg de hoogste beoordeling, slechts 11 van de ruim 300 onderzochte financiële producten hebben tot nu toe deze hoogste rating. Lees hier het artikel op de website van VOFP.
 • Op 10 november 2011 werd De Gouden Stier 2011 uitgereikt aan Willem Burgers. Uit 5 genomineerden werd Willem Burgers door een vakjury bestaande uit Peter Paul de Vries, Jaap Koelewijn, Freddy van Mulligen en Peter Verhaar uitgeroepen tot beste Fondsmanager van Nederland. Klik hier voor meer informatie.
 • Op 2 december 2011 werd het Add Value Fund als winnaar uitgeroepen voor de FiscAlert′s Gouden Deurmat 2011 - prijs voor het beste financiële product van het jaar. Jaarlijks beoordeelt juryvoorzitter en onafhankelijk Financieel Planner Kapé Breukelaar voor het financieel magazine FiscAlert 40 financiële producten, uit een top-10 worden de beste 3 genomineerd. Voor meer informatie lees het persbericht.
 • Morningstar rating logo

  Morningstar rating

  Lees meer

 • Lipper Award

  Beste Fonds in de categorie ′Equity Netherlands′

  Lees meer

 • Ms2013awards

  Add Value Fund is het beste fonds aandelen Nederland

  Lees meer

 • Citywire logo 20170320093610

  Add Value Fund krijgt hoogste rating van Citywire

  Lees meer

 • Fundawardlogo2014

  Het beste Fonds Aandelen Nederland

  Lees meer

Maandbericht ontvangen? Meld u nu aan