Fonds kopen
entry.masthead.one()

Het fonds

Add Value Fund is gestart op 1 februari 2007 en mede opgericht door fondsbeheerder Hilco Wiersma. Het beheerteam heeft meer dan 50 jaar kennis, kunde en ervaring op het gebied van investeren in beursgenoteerde Nederlandse kleine- en middelgrote ondernemingen, de zogenaamde small- en midcaps of "mini-multinationals". De fondsbeheerders beleggen zelf ook in het Fonds zodat de belangen parallel lopen met alle andere aandeelhouders.
'Skin in the Game' - fondsbeheerders beleggen zelf ook mee

De beleggingsresultaten tot dusver zijn beloond met ratings van Morningstar, Standard & Poor′s en Citywire, ′s werelds meest toonaangevende en onafhankelijke ratingbureaus. Het Fonds is verkozen tot Financieel Product van het jaar in zowel 2010 als in 2011 en in 2013 en 2016 door de VEB en Morningstar uitgeroepen tot het meest transparante beleggingsfonds van Nederland.

Daarnaast is het Fonds winnaar van de Lipper Fund Awards 2011 en 2013, de vwd CASH Fund Awards 2013 en 2014 en de Morningstar Awards 2013 en 2021 in de categorie Nederlandse Aandelen.

Beursnotering
Add Value Fund N.V. is een open-end beleggingsmaatschappij met veranderlijk kapitaal en sinds 8 april 2010 beursgenoteerd. De aandelen in Add Value Fund zijn iedere handelsdag verhandelbaar via de effectenbeurs van Euronext te Amsterdam.

Beheerder
De Beheerder van het Fonds is Add Value Fund Management. De Beheerder is als vergunninghouder opgenomen in het register (download link vergunninghoudende AIFMs) dat wordt gehouden door de Autoriteit Financiële Markten (AFM) en staat tevens onder toezicht van De Nederlandsche Bank (DNB).

Lees het artikel van Morningstar: "fondsmanager, eat your own cooking!"

Maandbericht ontvangen? Meld u nu aan