Fonds kopen

Add Value Fund viert vijfjarige beursnotering met gongslag

Met een gongslag viert Add Value Fund (symbol: AVFNV) dat zij vijf jaar geleden naar de beurs ging. De beursgang maakte het mogelijk om aandeelhouders dagelijkse liquiditeit te bieden en de zichtbaarheid en transparantie te vergroten. Het fondsvermogen is mede hierdoor de afgelopen vijf jaar sterk toegenomen tot € 70 miljoen.

Daarnaast heeft de beursgang de aandeelhouders Add Value Fund geen windeieren gelegd. Vanaf de introductieprijs van € 24,- per aandeel is de beurskoers gestegen naar € 41,96 op 31 maart 2015. Inclusief het herbeleggen van dividenden heeft de aandeelhouder een rendement – na kosten – gerealiseerd van 93%. Dit is een beter resultaat dan de Nederlandse aandelenindices: de AEX-, AMX-, en AScX-index stegen over dezelfde periode met respectievelijk 63%, 53% en 87%. Ook ten opzichte van vergelijkbare beleggingsfondsen behaalde Add Value Fund een significante outperformance van enkele tientallen procenten.

ADD VALUE FUND VIERT VIJFJARIGE BEURSNOTERING MET GONGSLAG


Willem Burgers en Hilco Wiersma, fondsbeheerders Add Value Fund: “Wij zijn erg trots dat we deze mijlpaal kunnen vieren met een gongslag op Beursplein 5. Het bereiken van de hoogste beurskoers in onze geschiedenis maakt dit lustrum extra bijzonder. Wij willen graag onze aandeelhouders bedanken voor het in ons gestelde vertrouwen, zowel in goede als in slechte tijden en wij hebben er alle vertrouwen in dat de komende vijf jaar net zo succesvol zullen worden als de afgelopen periode”.

Naar nieuws overzicht

Maandbericht ontvangen? Meld u nu aan